Danland i Blokhus – Skøn også udenfor sæsonen !

Udgivet af Redaktionen den

Blokhus er et skøøønt sted om sommeren fyldt med glade sommergæster, den dejlige strand, livet i byen og de mange udflugtsmål i nærheden. MEN Danland i Blokhus har også masser at tilbyde gæsterne i de kolde vintermåneder. Her er det bare nogle andre ting, der trækker børnefamilierne til Blokhus. Vi testede stedet en weekend i januar, hvor der var en dejlig ro over Blokhus.

Feriecentret i den yderste klit har eksisteret siden 1973, og jeg kan da også huske at jeg som barn havde fornøjelsen af at besøge stedet. Der er så sket meget siden da, og i dag hvor feriecentret har gennemgået nogle løbende renoveringer, står det friskt og indbydende. Flere af lejlighederne er også blevet renoveret, så de fremstår med moderne møblement, fladskærm og interiør.

Selve feriecentret ligger i den allerbedste del af Blokhus. Helt tæt på både bylivet og stranden. Her kommer man ikke tættere på det hele. Og selvom der naturligvis er knap så mange mennesker om vinteren, så ligger Blokhus ikke øde hen. Her er butikker, restauranter og aktiviteter.

Aktiviteter for børn og barnlige sjæle
Et badeland kommer man ikke udenom hvis man vil glæde børnefamilierne, og i Danland Blokhus er der et rigtig fint et af slagsen med svømmebassin, morskabsbassin, babybassin, boblebad og vandrutsjebane. Her er badesjov til mange timer, og i forbindelse med badelandet er der også en fin cafe med glimrende grillmad.

Er vejret ikke til at være udenfor, har Danland også et rigtig indbydende aktivitetscenter. Her er både sjove klatrestativer til de yngste, masser af bordtennisborde og poolborde til de lidt større børn og også en stor samling spillemaskiner, som dog koster ekstra. Der er masser af plads omkring legeredskaberne, så der er mulighed for at hele familien kan hygge sammen.

Udendørs har Danland i Blokhus gjort hvad jeg godt kunne tænke mig at alle feriecentre gjorde. De har sørget for at sprede legeredskaberne ud over området, så der er mulighed for at løbe direkte ud til en legeplads fra de fleste lejligheder. Der er virkelig mange udendørs lege-muligheder med klatrestativer, gynger, trampoliner, mooncars, minigolf og meget mere. Og om sommeren er der også et udendørs badebassin, hvis man trænger til en pause fra stranden.

Og så er der jo lige stranden.. Om sommeren den mest perfekte bademulighed men hele året rundt et eldorado af muligheder. En simpel fangeleg/gemmeleg i klitterne kan underholde i timevis, og selv de mest stædige teenagere må overgive sig til at klatre op og ned af klitterne.

Lejlighederne
Alle lejlighederne i Danland Blokhus er privatejede, så der vil være forskel på indretningen og graden af modernisering. Fælles for dem alle er at der enten er altan eller terrasse. Der er både lejligheder med 1 og 2 soveværelser, og dertil kommer sovepladser i stuen. Kig på oversigtskortet for at finde det område, der er mest praktisk for jer at bo i, for der er mange muligheder. Vi boede lige over badelandet, hvilket gav os kort afstand til alting, men til gengæld måtte vi undvære den skønne udsigt over Vesterhavet. Tænk også over om I foretrækker en altan eller en have, hvor børnene kan løbe direkte ud og lege. Og mit sidste tip: Bed om at bo i en af de renoverede lejligheder. Der er nemlig ikke prisforskel J

Blokhus og omegn
Om sommeren er der vist ingen tvivl om, at Fårup Sommerland er det største trækplaster i Blokhus. Det er et rigtig godt sommerland med rigtig mange forlystelser og et stort udendørs badeland. Men også om vinteren er der steder at besøge. Tag f.eks. en tur til Løkken og besøg Bolcheriet, der byder på smagsprøver, og hvor du kan se hvordan de fremstiller bolsjer. Har du mod på en lidt længere køretur, så byder Hirtshals på et af landets største akvarier: Nordsøen.

Ålborg ligger i øvrigt kun en halv times kørsel væk, så trænger man til en lidt større by med alt hvad der dertil hører, så er det en oplagt mulighed. Her finder man også en skøn zoologisk have.

Se mange flere muligheder ved at klikke her:
http://www.sjovforborn.dk/

Prismæssigt ligger Danland i Blokhus i den absolut spiselige ende uden at gå på kompromis med kvaliteten. Er man 2 voksne og 2 børn og ønsker man en lejlighed hvor alle kan sove i seperate værelser, kan det udenfor sæsonen gøres for kr. 4.000 for en uge. Og trænger man bare til en weekend, så kan det gøres for knap 1700 kroner. Det er ikke som sådan luksus-lejligheder med oceaner af plads, men de er super hyggelige og effektivt udnyttet.

Et feriecenter med super belliggenhed og masser at byde på !

Ps: Til mor og far er der også en wellnessafdeling og et fitnesscenter..

Kategorier: Ferieartikler