Gør sommerhuset til et paradis for børn

Det kan være en fantastisk oplevelse for børn at tilbringe sommeren i et sommerhus. Derfor er det vigtigt, at et familiesommerhus appellerer til børn lige så vel som til de voksne. Trænger dit sommerhus til en opgradering? Her er et par tips til, hvad du kan gå i gang med.

Hyggelig indretning med tema

Et sommerhus kan rumme en helt særlig stemning, som kan være svær at finde andre steder. Det kan derfor være en god i dag at tage afstand fra den indretningsstil, man kører i hjemmet, når man skal til at indrette sit sommerhus. Det er nemlig rart med et afbræk fra hverdagen, og du kan indrette lejligheden med fokus på at skabe en afslappende og hyggelig stemning. Tag gerne børnene med til at beslutte indretningen, de er som oftest fyldt med gode idéer.

Et tip til indretning af et sommerhus er at tage inspiration fra de omkringliggende omgivelser. Mange sommerhuse ligger ved havet, og hvis dette er tilfældet, er det oplagt at inkorporere havet i indretningen. Dette kan du gøre ved at pynte med skaller fra stranden, vælge billeder til væggene med havet eller stranden, finde ting i Aqua farver eller måske endda med motiver fra havet. Dette kunne fx være et badeforhæng med muslingeskalmotiv eller en dug med sjove fisk. Det er kun fantasien, der sætter grænserne. Ved at indrette sommerhuset med et passende tema, kan man få hele familien i den rette stemning til ferien.

En have der lægger op til leg

Hvis man er så heldig at have omkringliggende have til sommerhuset, kan det være en skøn idé at fylde den med muligheder for god leg. Man kunne evt. have kongespil, kroket eller stigegolf. Det er også smaddersjovt med vandpistoler, når sommerens varme rammer. En køkkenhave er også en rigtig fin idé til lærerig og lækker underholdning


Udgivet

i

af

Tags: