Sådan holder du dig opdateret på, hvad der sker i din kommune

Når man er en børnefamilie kan det være rart, at kunne deltage i de lokale arrangementer og kulturtilbud. På den måde skal man ikke køre så langt, når man vil på udflugt med familien. Derfor kan du med fordel holde dig opdateret på, hvad der foregår i din kommune. Det kan du gøre med din lokale netavis, hvor du finder nyheder og artikler, som er skrevet til borgerne i den enkelte kommune.

Her kan du læse mere om din lokale netavis, og hvilken slags artikler du finder herpå:

Find sjove arrangementer til hele familien

På netavisen kan du for eksempel se, hvilke begivenheder der afholdes i din by, læs mere her. Det kan være at der åbnes et nyt legeland eller en svømmehal, hvor du kan tage hele familien med. Hvis du for eksempel skal holde din ferie i Danmark, findes der mange sjove oplevelser i de forskellige byer, og dem kan du finde og læse om online.

Ud over kulturlivet kan du læse om erhvervslivet, så du kan se om der er blevet åbnet en ny lækker restaurant, som du måske har lyst til at tage familien med på. Det kan også være, at der åbner en ny bager, hvor du kan hente morgenbrødet eller eftermiddagskagen.

Følg med i lokallivet

På netavisen kan du desuden finde mange artikler om, hvad der politisk sker i din by. Dette er en fordel, hvis du er politisk engageret, eller blot ønsker at holde dig opdateret. Du kan for eksempel se hvad politiet arbejder med for tiden, og blive informeret om, om du for eksempel skal holde særligt øje med biltyverier eller indbrud i hjemmet.

Desuden finder du blandt andet nyheder om det lokale vejr og de forskellige institutioner, så som skoler og børnehaver, alt sammen fra netop din kommune.


Udgivet

i

af

Tags: